Onze nieuwste salon in.... Woerden!

Haal de ballonnen en slingers maar alvast tevoorschijn! Want… met veel trots delen we dat we per 29 januari 2022 een splinternieuwe Team Kappers salon hebben geopend in Woerden! Het team kennen jullie al want dit is het vertrouwde team van Cosmo Hairstyling. Dezelfde kwaliteit maar een ander jasje!

Team is trots!

Team Kappers heet je welkom in Woerden!
Team Kappers staat licht en vol met plezier in het leven. Met grote trots mogen wij mededelen dat de deuren van onze nieuwe salon in Woerden, vanaf 29 januari geopend zijn!

We staan klaar voor iedereen die goed geknipt en gekleurd wil worden en dat allemaal in een ongedwongen sfeer. Want lekker in je vel zitten hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Ben jij toe aan een nieuwe look of wordt het weer tijd om je lokken te behandelen met een goede knipbeurt? Dan ben je bij de stylisten in Woerden op het juiste adres. Altijd vriendelijke prijzen en een top service met een lach!

Team Kappers in Woerden staat voor je klaar
Onze stylisten staan voor je klaar! Of je nu komt voor een compleet nieuwe look, subtiele hightlights of voor een goed knipbehandeling. Kom gezellig langs om onze nieuwe salon in Woerden te bewonderen. De deuren van onze nieuwe salon zijn vanaf 29 januari 2022 geopend!

Wil je er zeker van zijn dat je alvast een afspraak hebt staan in onze nieuwe locatie in Woerden? Plan dan gemakkelijk je afspraak online. Onze stylisten kunnen niet wachten om je te ontvangen in onze nieuwe salon!

Lach het leven toe, want voor je het weet lacht het terug, tot snel in Woerden!