Gratis Wellaplex bij een kleureffect! | Team Kappers
Actie

Gratis Wellaplex bij een kleureffect!

Ben jij een type voor een blikvangende Balayage of kies je liever voor zonnige highlights? Wat je ook kiest, bij Team Kappers helpen we je graag aan een frisse haarkleur voor het nieuwe seizoen. Om je lokken ook nog eens stralend gezond te houden tijdens het kleuren krijg je nú een GRATIS Wellaplex behandeling bij jouw favoriete kleureffect al vanaf €30!

PROBEER WELLAPLEX GRATIS VOOR GEZOND EN GEKLEURD HAAR

Een nieuw seizoen vraagt natuurlijk ook om een nieuw kleurtje. En omdat we graag de kwaliteit van je lokken beschermen kun je nu genieten van een gratis Wellaplex behandeling in onze salons bij een kleureffect naar keuze! Door Wellaplex toe te voegen aan je behandeling kan beschadiging van je haar worden beperkt en trakteer jij je lokken op een gezonde en mooie glans. Wil je Wellaplex ook proberen? Lees er hier dan alles over of bekijk de video.

DE MOOISTE KLEUREFFECTEN VOOR EEN NIEUW SEIZOEN

Bij Team zijn we gek op kleureffecten die je basiskleur echt tot leven kunnen brengen. Welk effect bij jou past? Wij helpen je graag met kiezen!

BALAYAGE

De Balayage is misschien wel één van de populairste kleuringen van dit moment. Niet zo gek want qua kleuring kun je hiermee namelijk écht alle kanten op. Ga voor een speels effect door een groot kleurverschil aan te brengen of kies een natuurlijke Balayage en geef meer diepte aan je lokken. Een Balayage wordt aangebracht door middel van een subtiele painting van highlights en babylights in de lengtes en in de punten. Ook een groot voordeel van deze look? Het geeft nauwelijks uitgroei en is eigenlijk wel voor iedere haarkleur geschikt.

 https://nl.pinterest.com/pin/297378381640280378/ https://nl.pinterest.com/pin/297378381637790884/

BABYLIGHTS

Breng de zon in je haar met deze zeer subtiele highlights. Babylights zijn in de regel maximaal twee tinten lichter dan de basiskleur en worden dus door middel van fijne en natuurlijke accenten aangebracht. Perfect dus als je voor een mooie natuurlijke look wilt gaan!https://nl.pinterest.com/pin/297378381640280438/ https://nl.pinterest.com/pin/297378381640280532/

BRONDE

Met deze brunette/blonde kleur variant worden er fijne highlights en lowlights in je haren aangebracht. Hierdoor krijgen je lokken een mooi kleureffect dat het midden houdt tussen blond en bruin en krijgt je haar een caramel achtige gloed. Het resultaat? Een rijke kleur vol verschillende tinten.https://nl.pinterest.com/pin/297378381640280360/ https://nl.pinterest.com/pin/297378381640280473/

Wil jij ook eens Wellaplex gratis uitproberen en je haren verrijken met een van onze kleureffecten? Dit kan al vanaf €30! Breng snel eens een bezoekje aan een van onze salons en laat je adviseren!

Voorwaarden: Je krijgt een gratis Wellaplex behandeling bij een minimale besteding van €30 op een kleureffect. Het Wellaplex nr.3 thuisproduct is bij deze actie uitgesloten. Deze actie is geldig t/m 30 juni 2018.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!