Feest bij Team Kappers: Welkom in Deventer!

Haal de ballonnen en slingers maar alvast tevoorschijn! Want… met veel trots delen we dat we per 4 december 2021 een splinternieuwe Team Kappers salon openen in Deventer! En om iedereen kennis te laten maken met onze nieuwste salon staan er mooie acties voor jullie klaar in december!!

Team is trots!

Team Kappers heet je welkom in Deventer!
Team Kappers staat licht en vol met plezier in het leven. Met grote trots mogen wij mededelen dat de deuren van onze nieuwe salon in Deventer, vanaf 4 december geopend zijn!

We staan klaar voor iedereen die goed geknipt en gekleurd wil worden en dat allemaal in een ongedwongen sfeer. Want lekker in je vel zitten hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Ben jij toe aan een nieuwe look of wordt het weer tijd om je lokken te behandelen met een goede knipbeurt? Dan ben je bij de stylisten in Deventer op het juiste adres. Altijd vriendelijke prijzen en een top service met een lach!

Gratis knipbehandeling
Om de opening van onze splinternieuwe salon te vieren bieden wij tijdens onze opening gratis knipbehandelingen aan. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het wel nodig om hiervoor online een afspraak te maken. Maar let op: vol=vol. Scroll in de agenda naar 4 december en selecteer je knipbehandeling om snel je plekje vast te leggen

Niet getreurd!
Is onze agenda helaas vol op 4 december? Niet getreurd, omdat onze grootse opening helaas niet door kon gaan bieden wij de gehele maand december (van 7-12 tot 31-12) 50% korting op knipbehandelingen! Wil je naast knippen ook nog gebruik maken van een andere behandeling? Dat kan! Je krijgt 50% korting op je knipbehandeling en de prijs voor de aanvullende behandelingen worden tegen regulier tarief in rekening gebracht.

Gratis goodiebag
Wie wat te vieren heeft trakteert, toch? Wij vinden van wel en daarom verrassen wij de eerste 50 klanten die online een afspraak inplannen voor een knipbehandeling tussen 7 en 31 december met een GRATIS goodiebag! Dat wil je natuurlijk niet mislopen.

Team Kappers in Deventer staat voor je klaar
Onze stylisten staan voor je klaar! Of je nu komt voor een compleet nieuwe look, subtiele hightlights of voor een goed knipbehandeling. Kom gezellig langs om onze nieuwe salon in Deventer te bewonderen. De deuren van onze nieuwe salon zullen vanaf 4 december 2021 geopend worden!

Wil je er zeker van zijn dat je alvast een afspraak hebt staan in onze nieuwe locatie in Deventer? Én wil je kans maken op een GRATIS goodiebag? Plan dan gemakkelijk je afspraak in en kies voor een beschikbare datum vanaf december. Onze stylisten kunnen niet wachten om je te ontvangen in onze nieuwe salon!

(je moet in onze agenda even doorklikken tot je de beschikbare data in december tegenkomt!)

Lach het leven toe, want voor je het weet lacht het terug, tot snel in Deventer!

 

Actievoorwaarden: De openingsactie van 4 december 2021 is alleen geldig op 4 december 2012, geldt alleen op knipbehandelingen en is beperkt beschikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid in de salon. De 50% korting op knipbehandelingen actie is geldig vanaf 7 december 2021 tot 31 december 2021 en is beperkt beschikbaar, afhankelijk van de beschikbaarheid in de salon. Team Kappers behoudt het recht om beide acties voortijdig te beëindigen.

Bekijk alle inspiraties!

Anderen beoordelen Team Kappers met een 8.8