Dé 3 tips om je haar mooi te houden deze winter

07 februari 2020

Je haar heeft wat te voorduren in de wintermaanden; droge lucht, harde wind, regen of zelfs sneeuw. Daarom moet je lief zijn voor je haar en het goed verzorgen tijdens deze koude maanden. In deze blog lees je hoe jij je haar goed verzorgt in de winter. Lees je mee?

Zo verzorg je je haar in de wintermaanden

Herken je dat? Dat je haar pluizig en droog wordt in de winter? En dat het vaak statisch is als je het borstelt? Maak je niet druk, veel mensen hebben hier last van. Er zijn verschillende oorzaken voor deze reactie van je haar op de winter. Om te beginnen: doordat het buiten kouder is zetten we de kachel lekker hoog. Binnen wordt het dan heerlijk warm, maar dit heeft helaas wel invloed op je haar. Door de droge lucht droogt je haar namelijk uit en gaat het pluizen of wordt het statisch. Gelukkig kan je hier wat tegen doen!

Tip 1: Gebruik een antistatische borstel zoals de rock and ruddle.

Tip 2: Probeer eens een bakje water bij de verwarming te zetten, dit water verdampt gedurende de dag. Hierdoor komt er meer vocht in de lucht en droogt je haar minder snel uit.

Tip 3: Kom eens langs bij ons in de salon voor een Wellaplex herstelbehandeling. Tijdens deze behandeling wordt je haar intens gevoed en verzorgd. Het is niet alleen heerlijk voor je haar, maar het is ook een lekker ontspanmomentje voor jezelf!

Zie hier voorbeelden uit de salons:

 

Wil je thuis je haar verwennen en verzorgen? In de salon hebben wij verschillende producten voor thuis die je haar extra voeden en verzorgen, zoals de WELLA PROFESSIONALS OIL REFLECTION. In de salon geven ze je graag advies op maat voor jouw haar.

We hopen dat jouw haar er mooi en gezond uitziet deze winter door deze tips! Ben je toe aan een helemaal nieuwe look, daar helpen we je ook graag bij! Kom gezellig langs bij ons in de salon en tot snel!

We hopen dat jouw haar er mooi en gezond uitziet deze winter door deze tips! Ben je toe aan een helemaal nieuwe look, daar helpen we je ook graag bij! Kom gezellig langs bij ons in de salon en tot snel!