5 redenen om juist nú naar de kapper te gaan

08 maart 2021

In de coronamaanden zaten de meesten van ons - vaak letterlijk - met de handen in het haar. We hebben vele coronacoupes voorbij zien komen en kunnen niet wachten om je weer van een mooie look te voorzien! Waarom het juist nú fijn is om langs te komen bij ons in de salon? Dat leggen wij je haarfijn uit!

#1 Cameraproof!

De afgelopen maanden was er helaas niet veel te beleven. Alles verloopt online: werk, de studie én het sociale contact. Een goede coupe is onmisbaar, want je zit ten slotte toch hele dagen met je snufferd voor de camera! Denk maar eens aan die online vergadering met collega’s of dat gezellige videogesprek met vrienden. Zien zij je haar met de week langer worden? 😉 Tijd om ze te verrassen met een frisse look!

#2 Word de beste versie van jezelf

Je kan natuurlijk ook gewoon voor jezelf komen genieten van een knipbeurt! Een nieuw kapsel doet wonderen en laat je weer stralen! Het kappersbezoek boost dan niet alleen je kapsel, maar ook nog eens je zelfvertrouwen. Een echte win-winsituatie dus!

#3 Een heerlijk momentje voor jezelf

Bij Team Kappers is het altijd gezellig en heerst er een warme, huiselijke sfeer. Sterker nog, onze salons zijn voor veel klanten ook vaak een tweede huiskamer; zéker in coronatijd! Team is namelijk dé plek om even te ontsnappen aan de alledaagse sleur in huis en gewoon even een heerlijk momentje voor jezelf te nemen. Laat je verwennen door één van onze stylisten en kom even tot rust.

#4 Een luisterend oor

In deze tijd missen we het sociale contact het allermeest. Het praatje, het lachen en gewoon het onder de mensen zijn. Hoe fijn is het om gewoon weer eens ergens naar toe te kunnen? En even lekker een partij te babbelen? Bij Team Kappers doen we niets liever. Iedereen is welkom en vertrekt met een glimlach. Wij zeggen niet voor niks: “Lach het leven toe en voor je het weet, lacht het terug.”

#5 Tips & tricks

Heb jij al een afspraak staan? Gezellig! Onze stylisten staan voor je klaar en geven je graag een aantal tips om je haar ook thuis goed te verzorgen. We weten alles over de laatste hairtrends en inspireren je graag!

Heb jij na het lezen van dit blog helemaal zin gekregen om naar de kapper te gaan? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak bij een van onze salons.

Wij houden ons in de salons aan de coronamaatregelen en vragen je om deze in acht te nemen. Lees hier ons corona protocol.