De mooiste kapsels voor de feestdagen

04 december 2019

Yay, het is al bijna Kerst! Dat betekent nadenken over waar je dit gaat vieren, voorbereiden wat voor eten er op tafel gaat komen en natuurlijk brainstormen over hoe je look er uit komt te zien. Wij hebben alles voor je uit de kast gehaald om je de mooiste kerstlook te geven die je maar kunt krijgen. Benieuwd naar welke kapsels jij kunt dragen deze feestdagen? Bekijk ze hier snel!

Klaar voor Kerst!

Je bent niet de enige die zich al weken van tevoren aan het verheugen is op Kerst, wij doen daar namelijk gezellig aan mee! Het leukste van de feestdagen is natuurlijk het voorbereiden van de look(s) die je gaat dragen. Ga je voor een glitterjurkje, een kokerrok of een charmant broekpak? De keus is aan jou. Qua kapsels hoef je in ieder geval niet meer heel Pinterest af te zoeken, want wij hebben de allerleukste al voor je verzameld in deze blog!

Strikjesstaart

Ga je overdag gezellig met de familie op pad? Bijvoorbeeld een wandeling in het bos of op het strand. Ga dan voor een casual staart die je kunt opvrolijken met een leuke strik! Voor jouw dagprogramma tijdens de feestdagen hoef je namelijk niet helemaal in de krul te zitten (als je dit leuk vindt wel natuurlijk). Daarom is deze look helemaal perfect voor een rustige kerstdag!

 

Haarclip hier, haarclip daar

Een haaraccessoire die we steeds vaker terug zien komen, de haarclip! Ze komen in vele soorten en maten, vooral de variant met parels is erg populair. Een haaraccessoire is altijd handig om je kapsel wat mee op te fleuren. Laat je natuurlijke lokken voor wat het is, voeg een clip toe (of meer) en je bent helemaal ready voor een avond gourmetten!

 

Vlecht met volume

Heb jij lang haar? Dan zou je voor deze mooie invlecht kunnen gaan. Er zijn allerlei varianten op de invlecht, dus de keuze is reuze! Deze haarstijl is perfect voor een kerstbrunch, maar ook zeker voor een chique feestje. Je kunt er dan mooie accessoires in steken voor die extra touch. Wil je deze mooie invlecht liever door iemand anders laten doen? Dat kan bij Team Kappers met de uitblinkers voor maar €15.

 

Pony chique

Heb jij een pony? Dan is deze look alles wat je zoekt! Een pony valt lekker op en tijdens de feestdagen mag jij heus nog wat extra’s aan je kapsel toevoegen om het nog meer op te laten vallen. Pak je leukste scrunchie uit de kast en maak er leuke knotjes of staarten mee. Je pony zal er nu nog meer uitspringen!

 

Krullen maar!

Krul je haar en steek het half op! Dit kan met speldjes of elastiekjes. Als jij al gezegend bent met een mooie bos krullen dan is het makkelijk en hoef je het alleen nog maar op te steken. Heb je een chique etentje of een feestje tijdens oud & nieuw? Dan is deze look perfect!

 

Vier de feestdagen met Team

We hopen dat je stress wat verminderd is en je nu een mooie look hebt kunnen kiezen die je kunt dragen voor de feestdagen. Weet je niet zeker of je zelf deze looks kunt creëren? Niet getreurd! Onze stylisten kunnen de look die jij wilt voor je creëren met de uitblinkers. Niet alleen vieren we de feestdagen door jou je droomkapsel te geven, ook kun je nu mee spelen met de Team Kappers Advent Kalender! Er zijn mooie prijzen te winnen, waaronder korting op behandelingen of zelfs een Dyson fohn. Speel mee! Je leest er meer over in deze blog.