Dit zijn dé looks voor Koningsdag 2019

25 april 2019

Grote kans dat je met Koningsdag op een festival te vinden bent of natuurlijk gewoon op een van de vele rommelmarktjes. Wat je ook doet, 27 april is het feest! Met deze looks brengen we je alvast in de feeststemming! Voor feestjes doen we natuurlijk extra ons best om een fantastische look te creëren. Waar je ook te vinden bent, met deze feestelijke looks zit je hoe dan ook goed!

Wilde haren, avonturen sparen

Een look die je heel veel op festivals gaat zien is deze! Met deze look zijn je haren los, wat altijd goed is, maar toch hangt je haar niet in je gezicht. Hoe fijn is dat?!

Wat we doen is een rommelige slag creëren en dit combineren met een of twee topvlechten. Waait het nou hard op Koningsdag? Balen, daar gaat je look… of toch niet! Deze look kun je super messy dragen dus mocht je haar verwaaien geeft dit juist een stoere twist aan je haar. Van plan om de hele dag buiten door te brengen of de hele dag te gaan dansen? Dit is jouw look!

Twee is beter dan een

Toch liever je haar helemaal vast? Gelukkig is dat ook hot op dit moment! Deze look kun je op verschillende manieren creëren. Je kunt de vlechten in en opvlechten, beide geven een supergave look. Daarnaast kun je ook nog zelf bepalen of je de vlecht door laat lopen tot in de punten of twee losse staarten houdt.

Het voordeel van deze look is dat hij weerproef is. Regen of zonneschijn, met deze look blijft je haar zitten zoals je er mee van huis gaat. Daarnaast staat het ook nog eens heel stoer. Wil jij tijdens Koningsdag geen omkijken naar je haar hebben en toch een supertoffe look rocken? Deze is je op het lijf geschreven!

On fire!

Oranje boven, oranje boven… wij zingen uit volle borst mee! Maar wat als we dit nou eens letterlijk nemen? Met deze vurige trend verwerken we dé Koningsdagkleur in je haar.
Met deze gewaagde look steel jij ongetwijfeld de show, waar je ook heen gaat. Nou begrijpen we dat deze look heftig is en je haar verven voor alleen Koningsdag is spannend. Gelukkig kun je deze supertoffe look ook na Koningsdag rocken! Durf jij het aan?

DIY Tip: Glitter roots

Glitter maakt alles beter, dat weten we! Met deze DIY-tip shine jij de hele dag. Dé festival trend van dit moment is supermakkelijk zelf te creëren. Wat heb je nodig?

– Je favoriete haargel
– Glitters
– Bakje of potje
– Kwast

Zoals de naam al een beetje doet verklappen breng je met deze look glitters aan in de haargrens of scheiding. Hiermee maak je je bij Team Kappers gestylde haren helemaal af! Om te beginnen doe je een beetje gel in het bakje. Bij de gel doe je zoveel glitters als je zelf wil en mengen maar! Met de kwast kun je de glittergel in je haar aan brengen. Et voilà, klaar om te gaan!

In 15 minuten top gestyled!

We snappen dat het creëren van de perfecte look lastig is. Gelukkig staan wij bij Team Kappers altijd voor je klaar! Met onze styling service loop je in 15 minuten top gestyled de winkel uit. Voor maar 15 euro, blaas jij iedereen omver met je toffe look! Zien we je snel in een van onze salons voor jouw koninklijke look?