De beste inpak tips van Team!

12 juli 2019

Altijd lastig, je koffer inpakken voor de vakantie waar je zo naar hebt uitgekeken. Er is zoveel wat je mee zou willen nemen en zo weinig ruimte in je koffer. Nou zijn er genoeg dingen waar je ruimte mee zou kunnen besparen! Wij vertellen je hier de beste inpak tips!

Inpakken en wegwezen!

Vakantie! Iets waar we het hele jaar naar uitkijken. Nu staat een van de lastigste voorbereidingen voor de deur. Je hebt de bestemming uitgekozen en alles is geboekt. En dan nu… je koffer inpakken. Wij hebben de beste inpaktips voor je op een rijtje gezet en je leest ze hier!

Maak een inpaklijst

Om niet voor vervelende verrassingen te komen te staan kan het helpen om een lijstje te maken voor het inpakken van je koffer. Op deze manier kun je dingen afvinken wanneer je ze hebt ingepakt, zo kan het bijna niet dat je iets vergeet!

Badlakens

Badlakens zijn over het algemeen zwaar en nemen veel ruimte in. Denk voordat je gaat inpakken even na of je badlakens krijgt bij bijvoorbeeld het hotel waar je heen gaat. Is dit niet het geval? Neem dan een hamamdoek mee in plaats van een badlaken. Deze doeken zijn super licht en kun je prima gebruiken om op het strand te liggen!

Mini’s

Bij Team hebben we van al je favoriete stylingproducten, shampoos en conditioner mini’s! Ideaal voor als je in de knoop zit met het gewicht van je koffer. Mini’s nemen niet alleen minder ruimte in maar zijn ook nog eens minder zwaar! Daarnaast mag je deze mini’s ook nog eens meenemen in je handbagage, ideaal voor bijvoorbeeld een stedentrip.

Rol het op

Om ruimte te besparen kun je je kleding heel strak oprollen. Niet alleen scheelt dit ruimte maar ook blijft je kleding kreukvrij! Dan hoef je dus ook geen strijkijzer mee te nemen ;).

Schoenen

Niet alleen zijn ze zwaar maar vaak ook vies en dan nemen ze ook nog eens veel ruimte in. Probeer eraan te denken om je zwaarste paar schoenen wat je meeneemt aan te doen tijdens de reis. De overige schoenen kun je prima in je koffer stoppen. Stop je sokken in je schoenen, scheelt ruimte en je sokken gaan niet door heel je koffer!

All-inclusive bij Team!

Met onze All-inclusive deal ga je met volledig verzorgt haar op vakantie. Neem je een volledig pakket af? Dan mag je kiezen uit jouw 3 favoriete mini’s en krijg je er een handig tasje bij voor mee op reis. Ook hebben we een leuk pakket voor de kids! Meisjes krijgen één mini en één invsibobble. De jongens krijgen twee mini’s naar keuze.

Fijne vakantie!

Met deze tips wordt het inpakken van je koffer een stuk eenvoudiger. Kom je ook nog snel langs bij ons in de salon? Wij zorgen er dan voor dat je met heerlijk verzorgt haar op vakantie gaat! Lees hier alles over de actie!

Deze actie loopt t/m 31 augustus en is alleen geldig op een volledig pakket. 3 verschillende mini’s zolang de voorraad strekt.