Geweldige winter hair do’s

18 februari 2020

In ons vorige blog kon je lezen hoe je je haar goed verzorgt deze winter. Maar wanneer je je haar goed verzorgd hebt, wil je natuurlijk ook dat het er leuk uitziet. Wij hebben een aantal looks voor je op een rijtje gezet waarmee jij de wind, sneeuw en regen kan trotseren!

Ga voor een staart!

Je haren in een staart dragen is de makkelijkste manier om het winterweer te overleven. Wat heerlijk is aan een staart, is dat je wanneer het hard waait geen last hebt van haren die overal heen vliegen. Handig toch! En, een staart hoeft zeker niet saai te zijn. Je kan een staart namelijk op allerlei manieren dragen: een hoge staart, midden op het hoofd of een lage staart. Ook kan je variëren door de staart op een nonchalante (lekker warrige) manier te dragen of hem juist strak te dragen.

TIP: wil je dat je staart de hele dag mooi strak blijft zitten? Spray dan na het maken van de staart wat haarlak over je haar. Dan blijft hij goed zitten! Ook kan je je staart net als op deze foto opleuken met een mooie strik. Heb je geen strik? Dan kan je natuurlijk ook een sjaaltje gebruiken.

Gemaakt in Team Kappers Utrecht ASW

Dé haarband

Draag je je haren toch liever los, maar wil je ze wel in bedwang houden? Dan is een haarband ideaal! Niet alleen blijven je haren op de juiste plek zitten, je oren blijven ook lekker warm.

Gemaakt in Team Kappers Eindhoven Vrijstraat

Charmante knot

Lekker op de bank in een cozy trui, met een kopje chocolademelk en een nonchalante knot in je haar. Heerlijk toch voor op een rustige zondag?! Maar moet je de deur uit en wil je eens wat anders doen met je haar? Een knot hoeft niet altijd nonchalant te zijn! Je kan veel variaties aanbrengen op de knot. Zo kan je hem opleuken met een mooie haarband of een lint. Ziet er meteen heel anders uit toch?

Gemaakt in Team Kappers Eindhoven Vrijstraat

Ben je bang dat een elastiekje je haar beschadigt? Die tijd is voorbij! Ken je Invisibobble al? Wanneer je een knot of een staart met een Invisibobble maakt, breekt het haar niet én krijg je geen knik in je haar. Je kan deze handige elastiekjes scoren in de meeste van onze Team Kappers salons.

We hopen dat je met deze hair do’s de koude winterdagen kunt overleven. Ben je toe aan een nieuw kapsel? Daar kunnen wij van Team je ook goed bij helpen. Kom gezellig langs bij ons in de salon en tot snel!