DOE HET ZELF: messy waves

23 oktober 2019

Heb jij in de ochtend niet veel tijd, maar wil je wel een nonchalante look? De wind van de herfst zit soms ook niet helemaal mee, maar met deze doe het zelf look kan jij perfect voor de dag komen.

 

STAP 1: Borstel je haar goed uit.

STAP 2: Spuit droogshampoo in het haar. Gebruik bijvoorbeeld EMI dry me van WELLA. Zorg ervoor dat je ook goed de aanzet van je haar meeneemt. Droogshampoo heeft een ontvettende werking en geeft het haar extra stevigheid.

STAP 3: Spray een hittebeschermer door het haar. Je wilt natuurlijk niet dat je haar beschadigd raakt door het gebruik van je styling tool. 😊

STAP 4: Zet de krultang aan op maximaal 180 graden! Neem onregelmatige passés (plukken) en krul het haar. Zorg ervoor dat je het puntje van de passés eruit laat.

STAP 5: Ben je tevreden met de hoeveelheid krullen die nu in je haar zitten? Dan kunnen we door naar stap 6.

STAP 6: Ga met je vingers voorzichtig door het haar heen. Dit doe je zodat de krullen die je hebt gemaakt losser gaan zitten. Dit geeft een messy look.

STAP 7: Vind je dat het haar nog wat rommeliger mag zitten? Schud je haren dan lekker los. Als je bent uitgeschud kan je voor de finishing touch nog wat haarspray erin spuiten, zodat het goed blijft zitten.