Gezonde lokken tijdens de zomer? Wij vertellen je hoe!

05 augustus 2019

Het is ondertussen algemeen bekend dat je haar extra liefde nodig heeft in de zomer. Het haar heeft heel wat te verduren tijdens de zomer. Maar wat kun je nou doen om je haar toch zo gezond mogelijk de zomer door te helpen? Wij vertellen het je hier!

Waar kan ik me aanmelden voor een jaarabonnement op de zomer?

Als je het antwoord weet, deel het dan alsjeblieft ook even met ons! We zijn dol op de zomer en zouden er het liefst het hele jaar van willen genieten. Voor ons haar is dus alleen minder goed. Maar om je lokken toch zo gezond mogelijk te houden tijdens de zomer hebben wij deze tips voor je!

Zomer is…

Zon, zee en strand. Barbecues, genieten, zomerjurkjes, teenslippers, vakantie, zonnebrillen, terrasjes en heel veel ijsjes. Maar wat zorgt er dan voor dat je haar extra liefde nodig heeft in de zomer? Want wij houden er zo erg van!

Niet alleen de zon heeft invloed op je haar. Tuurlijk de UV-straling is voor je haar net zo slecht als voor je huid, hier heb je nu ook speciale haarverzorgingsproducten voor met een UV-filter. Maar wat dacht je van als die keren dat je even het water inspringt om af te koelen? Chloor en zout uit het zwemwater zijn vaak de echte boosdoeners. Wat je dus het beste kunt doen is zo min mogelijk met je haar onder water gaan. Op deze manier beschadig je je haar zo min mogelijk. Mocht je er nou toch voor kiezen om met je hoofd onder water te gaan, zorg er dan voor dat je voor en na het zwemmen je haar goed uitspoelt met zoet water. Op deze manier neemt je haar het chloor en zout niet op.

Achter elk masker…

Vind je hele gezonde lokken! Voeg aan je haar routine een masker toe en laat deze goed intrekken. Dit geeft je haar net een beetje extra verzorging. Let er wel op dat het gespleten haarpunten niet hersteld. Het voorkomt daarentegen wel de gespleten haarpunten.

Heb je nou al last van gespleten puntjes? Ga dan voor je op vakantie gaat even naar de kapper. Haar dat al beschadigd is, is nog kwetsbaarder dan gezond haar. Om je haar gezond door de zomer heen te helpen kun je het beste ietsje vaker naar de kapper gaan om je puntjes te laten knippen.

Ga all-in!

Bij Team hebben we momenteel een all-inclusive deal. Bij deze deal ligt de focus op de gezondheid van het haar en bestaat uit een knipbehandeling, styling en een herstellend masker. Daarnaast krijg je ook nog een leuk traveltasje met 3 mini’s. Meer info over deze actie vind je hier! Kom je snel langs in een van onze salons? De actie loopt nog tot en met 31 augustus 2019.