Team Kappers Driebergen | Team Kappers

Team KappersSalon Driebergen Traay

Openingstijden van deze week

 • Maandag 09:00 – 18:00
 • Dinsdag 09:00 – 18:00
 • Woensdag 09:00 – 18:00
 • Donderdag 09:00 – 18:00
 • Vrijdag 09:00 – 21:00
 • Zaterdag 09:00 – 18:00
 • Zondag Gesloten
Dit is een topsalon! 8,5

Prijzen

Vanaf 27 Vrouwen
Vanaf 25 Mannen
Vanaf 25 Kleuren
bekijk en bereken jouw prijs

DAGDEALS
Volg TEAM DRIEBERGEN op  Facebook om geen enkele deal te missen!

Op zoek naar een goede kapper in Driebergen? En wil je direct naar de kapper? We verwelkomen je graag bij Team Kappers in Driebergen. We werken zonder afspraak. Ons Team met kappers staat dus altijd voor je klaar.

We hebben ruime openingstijden en zijn vaak ook open in de avonduren. Team Kappers staat voor "snel knap geknipt". Kortom goede kwaliteit, lage prijs en snelle service.

Salon gegevens

 • Traay 21
 • 3971GB DRIEBERGEN
 • T 0343 - 518986
Routebeschrijving
Share deze salon!

Team Kappers Driebergen Traay 21 3971GB DRIEBERGEN

Routebeschrijving

Haarinspiratie!

Make-overs

Uitblinker sportlook: Marieke

Make-overs

Uitblinker sportlook: Suzanne

Onmisbare producten voor stralend haar!

Onmisbare producten voor stralend haar!

Wat anderen ervaren

Anoniem 7,0
-

Ik vind het belangrijk dat er goed geluisterd wordt naar mijn mening of vraag. Zodat zij mij goed uitleg kunnen geven of adviseren. Dat is hier prima.

Anoniem 8,0
-

Definitieve beoordeling van de knipbeurt kan ik pas enkele dagen geven, maar het resultaat ziet er veelbelovend uit. Verder is het volgende opvallend: systematiek van afspraken maken (inboeken, niet in de zaak zelf hoeven wachten op mijn beurt) is fijn, het gevoel welkom te zijn, aandacht op een prettige, maar niet opdringerige wijze, aanbod van een kop koffie etc. geeft een prettig gevoel. Goede ervaring, dus.

Anoniem 10,0
-

Tijd genomen om te luisteren, te adviseren en te helpen. Eindresultaat is top. Ben er superblij mee.

Anoniem 7,0
-

Ik vind het fijn dat niet van tevoren een afspraak hoef te maken maar de dag zelf kan vragen of er nog plek is en dan gaan.

Anoniem 9,0
-

Prima kapperszaak!

86088 8,0
-

Er is aandacht voor de klant en informele gezelligheid! Top.

86106 8,0
-

wij zijn bijzonder tevreden over zowel het personeel als de totale sfeer

Anoniem 8,0
-

Een eerlijke mening bij vragen over kapsel en luisteren wat de cliënt wilt.samen een oplossing vinden naar resutaat

86131 8,0
-

De knipbeurt vind ik best wel aan de prijs. Ook voor mijn zoon van 14 jaar op vrijdag en zaterdag "gewoon" € 25,00!

Patrick Van Den Brink 9,0
-

Top. Dank.

Anoniem 9,0
-

Top.Ga zo door!💇‍♀️

86494 8,0
-

Fijn personeel!

86613 9,0
-

76586 9,0
-

Prima geholpen en er werd goed meegedacht met wat mijn wensen waren. Uiteindelijk duurde de behandeling langer dan gepland, maar het eindresultaat is dan ook geweldig

76394 8,0
-

I k werd met koffie ontvangen. Daarna vrij snel geholpen.

76053 10,0
-

Fijne salon: licht en ruim opgezet en hangt een goede leuke sfeer. Je wordt leuk ontvangen bij binnenkomst. Ook de stylisten door wie je niet geknipt wordt, maken een praatje met je en je voelt je gewoon welkom. En je wordt goed geknipt. Als ik een kritiekpuntje zou moeten geven dan zou dat gaan over de helderheid van de prijs. Wat zit wel inbegrepen en wat niet. Bijvoorbeeld: wassen wel, maar een masker niet). Ik kom zeker terug! Stylist Tessa kan ik aanbevelen

H. Visser 9,0
-

Leuke medewerkers . Allemaal heel erg vriendelijk . Er word goed geluisterd naar je wensen .

75568 8,0
-

Dummy klant Almere stad 10,0
-

Wat een TOP salon. De sevice, aandacht en hun kunde is alles wat ik heb gekregen. De klantbeleving is heel goed. Er volop aandacht voor mij geweest en de kapster deed er ook alles aan. . Ik heb nog nooit een salon meegemaakt die alles tot in de puntjes verzorgd had. De prijs is goed de kwaliteit nog beter. Bedankt kom zeker terug en neem mijn vrienden mee.

75352 7,0
-

ik kom al jaren bij Teamkapsalon. ik vind het gemakkelijk dat ik geen afspraak hoef te maken.

Laura Van Ewijk 8,0
-

Ik ben heel goed geholpen door Alisha, ze luisterde perfect, kleuren was een 10 en goed geknipt. Blij mee! Wat me stoort is dat Team tegenwoordig elk kleine dingetje in rekening brengt. Hier komt zo meteen nog een BTW verhoging overheen, het wordt er allemaal niet goedkoper op. Hierdoor ga je ook minder snel weer naar de kapper. Eerst weer even sparen. :-) Maar wel heel fijn is dat het pony knippen tegenwoordig onder service valt, top! Dus ik ben blij met mijn styliste maar tijd voor leuke team kortingsacties. :-)

75211 9,0
-

snel en prettig geholpen

74731 8,0
-

ik ga altijd tevreden over mijn haar de deur uit.

74756 8,0
-

Er werd precies gedaan waar ik om gevraagd had.

74297 8,0
-

Fina de Sain 10,0
-

Het is prima, en goed geholpen.

74574 7,0
-

DIck wolschrijn 9,0
-

Altijd goed geknipt.

R.T. van Egmond 8,0
-

Erg goed, en snel, geholpen. De kapster die mij hielp gaf me goed advies over mijn krullen en hoe ik mijn haar gezond lang kan laten groeien. Een erg prettige sfeer in de salon droeg bij aan een prettige ervaring!

Hennie Montfoort 8,0
-

Ik ben altijd tevreden als ik de kapsalon weer verlaat. Nooit problemen, je kunt zelfs opbellen om te vragen hoe laat er tijd voor je is. En meestal word ik dan op tijd geholpen. Er wordt alle tijd voor je genomen. Kopje koffie er bij en mooie tijdschriften. Ook goede produkten van Wella. Wat ik wel vind, dat er in de salon zelf, nauwelijks wordt vermeld, wat de aanbiedingen zijn. Soms komt er een mail, maar deze is niet altijd duidelijk. Of je bent kortgeleden geweest en is de aanbieding niet meer geldig. Dus aanbiedingen duidelijker kenbaar maken en ook de kappers moeten daarvan goed op de hoogte zijn. Een hartelijke groet, Hennie Montfoort, Driebergen.

74015 9,0
-

Ton Rijnbeek 10,0
-

Ze zijn erg vriendelijk, het is er altijd gezellig, loop er nooit één te chagerijnen

M. Burgman 9,0
-

Alleen de muziek kan wat mij betreft een stukje zachter, verder geen aanmerkingen

73394 9,0
-

Heel goed geluisterd naar de wens van de klant. ben erg tevreden over het eindresultaat. Kom zeker terug bij deze deskundige kapster. Tip: Voer niet luid een gesprek met collega`s over het hoofd van de klant.

M. Smit 8,0
-

F. Vogelaar 8,0
-

Team Kappers Driebergen is een prettige kapperszaak. Net en vriendelijk personeel dat van wanten weet en goed is opgeleid.

Paul Dekker 9,0
-

Ik kom al een aantal jaren in de salon in Driebergen en wordt daar altijd vriendelijk geholpen. Het eindresultaat is tot nu toe wat ik er van verwacht, tegen een redelijk tarief. Daarnaast zijn er vaak acties waar je als klant van kunt profiteren.

73222 9,0
-

73205 8,0
-

H. Verhoeven 9,0
-

Vriendelijk personeel die echt naar je luistert. Fijn ook dat ze je steeds vragen of de lengte goed is voordat ze knippen. Ik was blij met het eindresultaat en met de mooie kleur. Het was een gezellig ochtend en ik ging tevreden de deur uit. .

73076 7,0
-

Door het aanmelden en dan een sms ontvangen leidde er bij mij vaak toe dat ik diezelfde dag niet meer geknipt kon worden, waardoor ik regelmatig ben uitgeweken naar elders. Het reservereren per dag past mij een stuk beter, omdat ik dan vanaf thuis kan bellen of er wel of niet beschikbaarheid is. Het resultaat ben ik eigenlijk altijd tevreden over

72798 8,0
-

De sfeer is altijd goed en je word netjes geholpen

Denice Van Den Dikkenberg 7,0
-

Het eindresultaat was goed. Ik vond de sfeer van het team opvallend. Er hing spanning in de lucht en er werd niet leuk omgegaan met de stagiaire. Er waren overduidelijk irritaties naar elkaar. Ik voelde me meer een last dan een welkome klant. Over de sfeer en omgang met de klant ben ik niet te spreken, maar over het knippen en eindresultaat ben ik daarentegen wel te spreken! De kapster die mij knipte gaf veel advies. Ze was duidelijk goed opgeleid.

C.W.M. Kitty Van Hove 8,0
-

Jammer genoeg staat de radio iets te hard, samen met de föhns geeft dat veel extra lawaai..

72542 9,0
-

Een hele professionele benadering vanuit de kapsters. Zij gaven kleuradvies en namen de tijd om de behandelingen door te spreken. Maar ook de tijd om een plan te maken hoe ik, op termijn, stapje voor stapje naar een andere haarkleur kan gaan. Ook werd vooraf berekend hoeveel het zou gaan kosten zodat ik niet voor verrassingen zou komen te staan. Ik ben erg tevreden.

E. van Donselaar 10,0
-

Een hele goede kapsalon met zeer vriendelijk en deskundig personeel. Kortom een echte aanrader.

71863 8,0
-

Ik ben zeer tevreden met mijn stylist. Maar vind de prijzen voor kleuren en knippen veel te hoog geworden!!! In het verleden waren jullie echt wel wat goedkoper dan een deftige salon..... Maar op dit moment ontlopen jullie elkaar niet. De prijs is voor mij ook echt reden om minder vaak te gaan. Ik merk dat de €20,- kortingsbon voor kleuren die de laatste tijd geregeld rondwaart er bij mij aan bijdraagt dat ik vaker naar de kapper ga.

Annelies Johannes 8,0
-

Goed advies en vriendelijke behandeling

71799 8,0
-

Fijne snelle service, met altijd kundige en aardige kapsters.. Ben altijd blij met het resultaat! Echter: Jammer dat de prijzen elk jaar duurder worden. Om deze reden gaan mijn gezinsleden inmiddels liever naar de kapster aan huis.... ik mischien in de toekomst ook wel ;-(

Miranda eck 8,0
-

H. Hermus 8,0
-

Fijn dat je de laatste tijd kunt bellen voor een afspraak op die dag. Het verschilt nog teveel van kapster hoe het resultaat eruit ziet en hoe er gekeken wordt naar het kapsel voor het wassen. Service is goed. Gebruik van de 5=4 kaart is voordelig

71436 8,0
-

Dirk Tak 8,0
-

Goed geknipt naar de opgegeven wensen

71108 8,0
-

70960 8,0
-

Jessica van der Peppel 8,0
-

Ben heel tevreden over hoe ik geknipt ben en prima advie

70206 8,0
-

Goede kapper met prima stylistes en kappers. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Grootste nadeel vind ik dat je geen afspraken kan maken, ondanks de wachtlijst zit ik nog regelmatig een half uur te wachten

70165 9,0
-

Er is goed begrepen wat ik wilde.. ben erg tevreden met het resultaat.

70092 9,0
-

69999 7,0
-

goed geknipt maar vervelend dat je achteraf pas weet wat je extra moet betalen voor haarmiddeltjes en cremepjes en bepaalde manier van föhnen... Tijdens het knippen wordt er niet gezegd: deze haarversteviging kost 2,50 extra of creme spoeling kost .....Achter af denk je.. waar heb ik allemaal ja op gezegd? En was dat nodig? Terwijl wassen , knippen en föhnen toch een standaard tarief is... Verder is het knippen goed gelukt dus eindresultaat is mooi! Tot een volgende keer.

R. Van Breemen 10,0
-

Top service, Top winkel, Top team! Kom hier al 20 jaar zonder ooit maar 1 probleem of verkeerd kapsel gehad te hebben.

Cora Schlegel 8,0
-

Doordat mijn haar totaal verknoeid was bij een andere kapper in Driebergen,ben ik spontaan bij jullie beland. Het advies en eindresultaat waren heel goed.Ik kom dus weer als ik weer in de buurt ben!

L Baumann 9,0
-

In eerste instantie vond ik de kleurkeuzes een beetje te donker, maar de collega's op het werk vinden dit beter staan dan de lichte kleur. Ik moet er zelf nog even aan wennen.

John Vermeulen 10,0
-

Jammer dat je steeds slechts 1 optie mag kiezen in deze enquête. Het is het totale plaatje wat een hoog cijfer verdient. De sfeer/prijs/bereikbaarheid/service/eindresultaat/gastvrijheid en daarnaast en niet geheel onbelangrijk leuke kapsters die het vak goed verstaan en gezellig zijn in de omgang en het daarom een plezier maken om naar Team Kappers in Driebergen te gaan.

69089 8,0
-

68985 7,0
-

Een goed model in mijn haar geknipt.

68908 8,0
-

W.J Baumann 8,0
-

Prima eindresultaat; er werd goed geluisterd naar onze wensen. Sfeer en service ook fijn.

H. Frijsteen 9,0
-

Natascha Súthoff 9,0
-

Ik vertrouw weinig mensen mijn haar toe. Mijn vaste kapster kimberly is de enige bij team die mij mag.knippen en kleuren. Ze komt altijd met gave nieuwe ideeën.

Inge van den Brink 9,0
-

Prettig om nu telefonisch eerst een afspraak te kunnen maken. Ik was dan ook meteen aan de beurt, geen wachten meer aan de tafel. Hele prettige kapster gehad,. Prima sfeer en kreeg steeds koffie aangeboden. Mijn haar is goed gekleurd en geknipt. Ik ging zeer tevreden terug naar huis.

J.M.A. Koghee 9,0
-

Coby Van Montfoort 8,0
-

67961 9,0
-

Sven van der Vorst 8,0
-

Simone voelde goed aan wat Sven wilde qua kapsel en dat is voor een 12 jarige erg belangrijk ! Wij komen zeker terug !

Susanne Hofte 7,0
-

Eigenaar liep rond maar bracht geen fijne sfeer mee. Hij snauwde een medewerker af waar klanten bij zitten. Vind ik niet kunnen

B. Tijhuis 7,0
-

Ferry Boom 9,0
-

Goede service, vriendelijk personeel, kwaliteit!

marjan roskes 8,0
-

66645 8,0
-

66563 8,0
-

66310 8,0
-

66104 9,0
-

Top kapster en ze is een schat!

65975 8,0
-

A. Boogaard 9,0
-

Prettige sfeer, goede kapsters.

65800 10,0
-

W Bruins 9,0
-

Prettige sfeer, aardige kapsters, goede service en gewoon vakwerk.

Harold Marchal 10,0
-

De vent maakt de tent. In dit geval de vrouw. Casandra.

65486 8,0
-

Imre van Schaik 8,0
-

J.A. Wilson 8,0
-

Always a good haircut.

Tanja Boer 10,0
-

Dit keer werd ik door Dominique geholpen bij Team Driebergen. Ze stelde de juiste vragen om te kunnen bepalen hoe ze moest kleuren en knippen. Ook gaf ze geweldig advies over het kleuren en knippen. Ben erg tevreden over het eindresultaat en heb al veel complimenten gehad!

Dinand Van Der Vliet 8,0
-

64086 8,0
-

64081 7,0
-

Duur

64079 8,0
-

Ideaal dat ik op maandag geholpen kan worden zonder afspraak. Ben heel tevreden..

63482 9,0
-

Manja te Velde 9,0
-

Prima meiden, knippen perfect

63252 8,0
-

Saskia Redeke 9,0
-

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

Feedback Comments

Stylinglooks t.w.v. €15

Feedback Comments

Fusion product

SP men styling product

SP men styling product

Feedback Comments

Set Popbands

Feedback Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
 • Pak deze actie en vul je gegevens in!