Tell-a-Friend en krijg €15 korting!

Als jij vaste klant bent bij Team Kappers dan weet je natuurlijk hoe fijn het is om bij ons je haar te laten doen. Laat nu ook jouw vrienden of familieleden kennismaken met de service en kwaliteit van onze salons! Met onze Tell a Friend actie kun jij een nieuwe klant €15 korting op de eerste behandeling bij Team Kappers geven. Als bedankje ontvang je vervolgens zelf €15 korting op jouw eerstvolgende behandeling, na zijn/haar eerste bezoek.

Wat moet je doen?

Klik op de afbeelding hieronder om de kortingsbon te openen en print deze uit.  Het onderste gedeelte kun je afknippen en aan jouw vriend/vriendin, familielid of kennis geven, die nog geen klant is bij Team Kappers.

Zij kunnen de bon inleveren bij een Team Kappers salon bij hen in de buurt. De salon zal dan een aantekening maken van het bezoek in ons kassasysteem, bij jouw klantnotities. Wanneer jij vervolgens weer bij ons naar de kapper gaat vermeld je dat je onlangs een nieuwe klant hebt aangedragen. De salon zal dit nakijken in het systeem en je krijgt direct €15 korting op jouw behandeling.

Jullie kunnen natuurlijk ook samen naar de salon komen! 🙂

 

Klik op de afbeelding om deze te openen:

Tell-a-friend afbeelding

 

Voorwaarden: Geldig bij een besteding vanaf €30,-. Niet geldig in combinatie met andere acties. Niet inwisselbaar tegen contanten. Registratie van de aangedragen nieuwe klant vereist.

Je kunt zo vaak mee doen als je wilt, zolang elke vriend of vriendin die jij bij Team Kappers introduceert, nog geen klant bij ons is en zij hun eerste bezoek bij ons hebben laten registreren.

Let op:  Het is helaas niet mogelijk om digitaal gebruik te maken van deze actie.  Mocht je zelf niet in het bezit zijn van een printer, vraag dan of iemand anders deze bon voor je uit kan printen.