Dé trendy haarlooks voor je examenfeest 2019

13 juni 2019

Hoera, je bent geslaagd! Dit wordt natuurlijk gevierd met hét grootste feest van het jaar, het eindexamenfeest! Je slaagt niet iedere dag dus belooft het een spetterend feest te worden. Hier hoort de perfecte haar look bij. Wij hebben dé looks voor je op een rijtje gezet en je vindt ze hier!

Als het feestje maar geslaagd is

De examen stress is achter de rug, de uitslagen zijn bekend en ja hoor… het eindexamenfeest staat voor de deur! Slagen en je diploma halen is één ding maar het vieren ervan is misschien wel net zo belangrijk. Het wordt genieten geblazen met een super lange zomervakantie voor de deur en om deze goed te beginnen zijn er overal feestjes! Hier hoort de perfecte look bij en wij geven je graag wat tips.

Daar steek je wat van op

Na al het blokken voor de examens zijn we wel even uitgeleerd. Het enige wat we deze zomer nog willen opsteken zijn mooie herinneringen en ons haar! Een supertoffe look voor het eindexamenfeest is het opsteken van je haar. Maar Team zou Team niet zijn als we dit niet zouden doen met een leuke twist! Wat vind jij van deze look?

Ik sta al met een half been in de vakantie!

Logisch en verdient! Met deze look ga je de vakantie en je examenfeest goed tegemoet. We steken bij deze look namelijk je haar voor de helft op. Zo hangt het niet in je gezicht tijdens het dansen maar hangen je lokken toch mooi los! De ideale look voor een feestje vinden wij. Wat denk jij?

Gooi je haren los

Met losse lokken zit je altijd goed, zo ook bij je eindexamenfeest. Nou is dit een speciale dag dus verdient je haar een beetje extra aandacht. Wat dacht je van mooie krullen in je haar of je haar mooi geföhnd voor extra volume? Wij helpen je kiezen wat het beste bij je past!

Team maakt je mooi!

Zit je look hier nou niet tussen? Neem dan een kijkje op ons Pinterest bord voor nog meer eindexamenlooks! Je look gevonden? Wij helpen je graag met het perfecte kapsel voor jouw eindexamenfeest. Vanaf 15 euro loop je bij ons top gestyled de deur uit!