Trend alert: Dit zijn dé mannenkapsels van dit moment

12 augustus 2019

Het blijft een dingetje. Als man heb je al snel altijd hetzelfde kapsel. Een verandering is sowieso al lastig, maar als je toch wilt veranderen, voor welke look ga je dan? Wij hebben de haartrends van dit moment voor je op een rij gezet en je vindt ze hier!

Echte mannen…

Kiezen voor een kapsel dat bij hen past. Een lastige keuze want je haar is je visitekaartje. Kies daarom voor een look die bevestigt wat jij wilt uitstralen. Rock jij de look die je kussen je aanmeet of sta je uren voor de spiegel? Wij helpen je een keuze te maken!

De trendy baard

Bij een goede baard komt verantwoordelijkheid en toewijding kijken. Als je echt goed voor de dag wilt komen, ben je dagelijks minstens zoveel tijd kwijt aan het stylen en trimmen van je baard, als aan de styling van je kapsel.

Deze look maakt je volwassener en laat zien dat je goed voor jezelf zorgt. Een baard is een hoop werk wanneer je deze echt wil rocken. Er zijn verschillende manieren waarop je een baard helemaal jouw handelsmerk kunt maken. Mannen met baarden worden herinnerd en dit is dus het perfecte visitekaartje!

De strakke overloop

Met deze look laat je zien hoe belangrijk jij het vindt om er goed gestyled uit te zien. Een strakke overloop is iets wat je bij moet houden en dus zit jij regelmatig bij de kapper. Je vindt je looks belangrijk en bent bereid hier tijd in de steken.

Deze vlotte look is vrij makkelijk te stylen. Je kunt ‘m messy dragen, maar ook voor een strakke coup zit je met deze look gebakken. Wat vind jij?

Net een beetje meer

Jij zet graag een stapje extra en dit is terug te zien in je kapsel. Naast een look die gecreëerd kan worden met een schaar en tondeuse voeg jij nog iets extra’s toe. Een ander kleurtje kan er ook nog wel bij en op deze manier kan jij na ieder bezoekje aan de salon de deur uit met een andere look.
Het is gewaagd en super hip op het moment. Kies een kleur waarbij jij je lekker voelt en rock op deze manier iedere keer een andere look. Durf jij het aan?

Tot snel bij ons in de stoel!

Al helemaal overtuigd welke look bij jou past, dan knippen wij hem natuurlijk graag! Ben je toch nog in twijfel? Geen probleem, ook dan kun je bij ons terecht. Loop bij ons binnen voor gratis advies en we bedenken samen de perfecte look voor jou! Tot snel in een van onze salons!