Kort, pittig, wat?! Onze tips voor korte coupes.

16 december 2020

Ben je helemaal klaar met je lange haren en ga je voor een korte coupe? Die hoeft zeker niet saai te zijn! Een korte coupe kan namelijk ook heel stoer, sexy of elegant zijn. Wij zetten een aantal stylingtips- en fouten op een rijtje speciaal voor dames met een korte coupe. Dit noem je ook wel een Pixi cut.

Even föhnen…

Wellicht ben je gewend om na het wassen van je haar de boel lekker droog te föhnen. Maar wist je dat je jouw korte coupe het beste maar half droog kan föhnen? Wanneer je het voor de helft laat drogen aan de lucht, krijgt je haar meer volume en ziet het er natuurlijker uit!

Gel is een no-go

Vroeger deden we het allemaal: pluizige haartjes wegwerken met een beetje gel. Doe je dat nog steeds? Wij hebben een alternatief voor je! Met je nieuwe korte coupe kan gel ervoor zorgen dat je haren er vies en plakkerig uit gaan zien. Daarnaast wordt je haar vaak erg hard van gel en is het model van je haar daardoor helemaal weg. Daarom raden wij je aan om wax te gebruiken!

Heb je onze Team voor Thuis K(l)eigoed al gebruikt? Wij zijn super trots op onze Team voor Thuis producten en vooral op onze unieke wax! Deze is 100% vegan, bevat natuurlijke siliconen en sulfaten (geen synthetische) en ruikt heerlijk. Voor vrouwen met een pixi cut is deze wax ideaal omdat hij ervoor zorgt dat je haar minder pluist, zonder het plakkerig te maken. De wax bevat verschillende klei soorten maar maakt het haar niet dof, waardoor je de natuurlijke glans van je haar behoudt. Het is gemakkelijk te restylen, waardoor je haar altijd goed zit!

Less is more

Heb jij het beste met je haren voor en gebruik je daarom graag een hoop verschillende stylingproducten? Less is more! De insteek is goed, maar door de combinatie van veel verschillende producten, zoals wax én haarlak, raken je haren juist ontzettend overbelast! Gebruik voortaan dus alleen maar een beetje K(l)eigoed of wat Houvast Haarspray en je bent ready to go!

Voilà, volume!

Met je korte haren kun je op twee verschillende plaatsen volume creëren. Als je aan de achterkant van je haren meer volume creëert en de voorkant plat houdt, zal je zien dat dit een vintage look oplevert. Wil je juist een moderne uitstraling? Dan kun je natuurlijk ook de achterkant plat houden en juist aan de voorkant van je haren meer volume creëren. Probeer het verschil eens uit! Bekijk hier ons lookbook voor inspiratie

Het is bijna kerst! Wil jij kerst cadeautips lees dan snel onze blog vol leuke tips voor onder de boom. En wist je dat al onze Team voor Thuis producten via onze webshop verkrijgbaar zijn. En ook hebben we andere heerlijke producten van L’Oréal en Redken waarbij je 30% korting ontvangt.