DOE HET ZELF: Feestelijke vlecht

24 april 2020

Zit jij je ook al een beetje te vervelen thuis en droom je over de zomer, terrasjes pakken en naar festivals gaan? Dat begrijpen wij helemaal! Om je van je verveling af te helpen delen wij een aantal mooie looks, die je thuis alvast kan gaan oefenen #TEAMvoorTHUIS.

Vandaag delen we de feestelijke vlecht, zodat jij je alvast voor kan bereiden op het aankomende festivalseizoen! Zo maak je de festivalvlecht:

 

Stap 1: Verdeel je haar in 3 delen, een linker pluk en een rechter pluk.  De plukken beginnen boven je oor en lopen naar boven tot net boven je kruin. Maak één staartje van deze twee plukken samen en maak hem vast met een klein doorzichtig elastiekje. Let op: maak hem niet te strak vast!

 

Stap 2: Pak het staartje bij het gedeelte waar het elastiekje zit vast en vouw de staart naar binnen, onder het elastiekje door. Dit doe je vanaf beneden naar boven.

 

Stap 3: Maak nu van de staart een visgraatvlecht, tot je halverwege je haar bent. Maak de vlecht hier weer vast met een elastiekje.

 

Stap 4: Voor een speelsere look trek je de plukjes van de vlecht voorzichtig een beetje uit elkaar.

 

Mooi is deze look hè! Wij zijn heel benieuwd naar jouw creatie en zouden het leuk vinden als je een foto deelt met de hashtag #TEAMvoorTHUIS.

 

Ben je benieuwd naar de volgende look? De komende dagen delen wij meer looks voor thuis, dus houd onze social media kanalen in de gaten! Volg ook ons Pinterest pagina misschien zit er leuke inspiratie voor je tussen. 😉