Team Kappers > Actueel-detail > Team Timesavers: Snelle zomerkapsels
Nieuws

Team Timesavers: Snelle zomerkapsels

In de vroege ochtend hebben maar weinig mensen tijd om hun kapsel flink onder handen te nemen. Maar hoe kun je toch in een rap tempo met knap gestyled haar de deur uit gaan? Team maakt een selectie van de 5 fijnste zomerkapsels die je gegarandeerd in 10 minuten in elkaar hebt geknutseld.

De half bun

Een leuke twist op de halve staart. De half bun is eenvoudig te maken, maar niet minder chic. Maak een halve staart en draai ‘m een knotje. Geen mens zal zeggen dat je deze look hebt gefabriceerd terwijl de koffie nog stond uit te pruttelen.

PHOTO: Byrdie

 

De undone vlecht

Als je het over timesavers hebt mag de undone vlecht niet ontbreken. Zomers, helemaal van nu en in een paar minuutjes gepiept. Vergeet vooral niet wat haarplukjes uit de vlecht te trekken voor een nonchalante twist. 

PHOTO: Self.com

 

De messy Franse knot

De messy Franse knot is en blijft een ongekend modieuze hairdo. En het grote voordeel van deze look is: je haar mag ongewassen zijn. Houd je haar hoog in de lucht en draai je haar tot boven de kroon. Daarna mag je je haar flink om elkaar heen draaien tot er een losse knot ontstaat. Stop er een paar speldjes in en trek wat haartjes uit de knot om de look af te maken.  

PHOTO: A Cup of Jo

 

De halve vlecht

 

Voor een ultiem zomerse look kies je voor de halve vlecht. Makkelijk te maken, bijzonder on trend en een tikkeltje bohemian. Knoop de uiteinden van de twee vlechtjes aan elkaar vast en je bent klaar om de zomer in stijl te trotseren.

PHOTO: Byrdie

 

De lage staart

Als je in de ochtend opstartproblemen hebt dan biedt de lage staart uitkomst. Trek de staart strak aan en trek een paar subtiele plukjes los boven het elastiekje. Zo heb je in een mum van tijd extra volume met een nonchalante finish.

 

 

PHOTO: Pinterest

Fijne stylingproducten mogen bij deze snelle zomerlooks natuurlijk niet ontbreken. Bekijk snel onze favoriete producten!

 

 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Stapelkorting bij Team!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!