Margriet lentekapsel-metamorfose: Maaike | Team Kappers
Make-overs

Margriet lentekapsel-metamorfose: Maaike

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe look! Twaalf Margriet lezeressen deden mee aan de complete lentekapsel-metamorfose in samenwerking met Team Kappers en gaan met een frisse coupe het voorjaar in.

Maaike in de spotlights

Voor deze allereerste make-over staat Maaike (38) in de spotlights. Maaike is getrouwd, heeft een zoon (7) en dochter (2) en woont in Breda. Ze was leerkracht, maar is nu bezig met omscholing tot remedial teacher. Haar favoriete hobby? Taarten bakken!

 

In de metamorfose

Haarstyliste Miranda: “Ik creëer volume en textuur in Maaikes kapsel met een lengte net boven de schouders, laagjes in het haar en een speciale paint-techniek. Een afwisseling van highlights en lowlights geeft het haar meer diepte. Een matterende finish maakt het haar rustig.”

Visagiste Carmen: “Een subtiele smokey eye is perfect voor op het schoolplein. Avondje uit? Stift je lippen dan in een grapefruittint.”

 

En dit vindt Maaike ervan:

“Het haar tot boven mijn schouders vond ik spannend, maar het resultaat mag er zijn! Heel vlot en jeugdig, met meer volume dan voorheen. De kleur past goed bij mijn eigen haarkleur, maar is een stuk levendiger. De make-up wil ik voor een feestje zeker nog eens proberen.”

 

 

HOE JE DEZE LOOK CREËERT

Spray allereerst je natte haar in met Wella EIMI Ocean Spritz. Zo zorg je direct al voor een flinke dosis volume bij de aanzet en een goede houdbaarheid. Föhn vervolgens je haar droog terwijl je met een grote ronde borstel door het haar gaat. Na het grootste deel van het föhnwerk is het de beurt aan Wella EIMI Bodycrafter. Spray dit product op de lengtes en punten en kneed het in terwijl je ondertussen nog even de föhn op een warme, maar lage stand zet. Dit zorgt ervoor dat de look wat minder klassiek wordt en geeft je lokken een lossere feel. Na het drogen mag je nog een vleugje Wella EIMI Grip Cream op de lengtes en punten aanbrengen en het haar afwerken met Wella EIMI Absolute Set. Het resultaat? Meer definitie van de textuur en een verfijnde finish!

 

Hoe Maaike bij Team binnenkwam:

En zo stralend liep ze weer naar buiten!

 

Zie je een haar make-over bij Team Kappers ook wel zitten? Neem dan snel contact op met je dichtstbijzijnde salon voor de mogelijkheden.

 

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!