Margriet zonnige zomer make-over : Yvonne | Team Kappers
Make-overs

Margriet zonnige zomer make-over : Yvonne

De zomer is op zijn hoogtepunt en wij brengen je inspiratie voor een nieuwe zomer look! Acht Margriet lezeressen ondergingen een zonnige make-over in samenwerking met Team Kappers. Lees hier alles over hun ervaring en nieuwe kapsels!

YVONNE’S NIEUWE ZOMER LOOK

Yvonne (37) uit Enkhuizen heeft een zoontje van 5 jaar en een dochtertje van 3 jaar oud waarmee ze graag leuke dingen doet. Naast haar studie Jeugdwerken houd ze van hardlopen, lekker eten en lezen.

IN DE METAMORFOSE

Haarstyliste Judith: “Ik heb Yvonnes haar eerst opgelicht met een milde kleuring en heb er daarna een koperkleur overheen gedaan. De lengte heb ik erin gehouden, maar het haar is meer in lagen geknipt, waardoor het ‘zwieriger’ is.’’

Visagiste Carmen: “ Als je net als Yvonne rood haar en een bril hebt is het mooi om de make-up wat neutraler te houden. De natuurlijke make-up is gecombineerd met een retro eyeliner: een lijn die wat langer uitloopt.”

Yvonne: “Ik draag mijn haar nu al een tijdje lang, een beetje veilig dus. Het werd wel eens tijd voor verandering. Ik zag de oproep en dacht: het moet zo zijn.”

HOE JE ZELF DEZE LOOK CREERT:

Om deze zachte en gladde finish te creëren is er een hoeveelheid EIMI Extra Volume Mousse in de lengtes van het haar aangebracht. Tegen het pluizen is er een klein beetje EIMI Shimmer Delight aangebracht in de punten van het haar.  Spray na het föhnen een kleine hoeveelheid EIMI Ocean Spritz in de lengtes. Het effect? Een prachtig luchtige coupe met volume.

HET RESULTAAT

Marieke’s reactie na de make-over: “Mijn vriend vind vooral de kleur erg mooi. Ik ben er zelf heel blij mee ook omdat het nog mooi lang is gebleven en ik veel complimenten krijg.”

Wil je ook een make-over ervaren bij Team Kappers? Neem dan snel contact op met het dichtstbijzijnde salon  voor de mogelijkheden.

€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!