Het Nieuwe Team: wat je ziet is wat je krijgt | Team Kappers
Nieuws

Het Nieuwe Team: wat je ziet is wat je krijgt

Wat je ziet is wat je krijgt: dat is het nieuwe Team Kappers. Want bij Team draait het om het eindresultaat. Een eindresultaat dat aan al je verwachtingen voldoet. Dat is ten slotte waarom je naar de kapper gaat: om met het kapsel dat jij voor ogen hebt naar buiten te lopen. Of het nou een hip kapsel is dat je van tevoren hebt uitgezocht op een van onze Pinterest boards, of die look van die leuke celeb, die je op de tablet in de salon hebt gespot.

 

Duidelijk over prijzen

 

‘Wat je ziet is wat je krijgt’ staat bij Team Kappers ook voor duidelijke communicatie over de prijs. We vinden het namelijk belangrijk dat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. Heldere en eerlijke prijzen en geen verrassingen achteraf; dat is waar Team voor staat. Met eigen ogen zien waar we het over hebben? Bekijk dan snel onze prijslijst.

 

ons kleurplan

 

Om precies diezelfde reden introduceren we een kleurplan met een ‘grote en een kleine kleurbeurt’. Het bijhouden van je kleur hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn.

Je bent bij Team ook altijd gegarandeerd van top kwaliteit. Onze kappers worden namelijk vier keer per jaar getraind op de allernieuwste kleurtechnieken. Wij noemen dit het (kleur)effect van Team Kappers. Je weet wel; een sprankelend effect dat niet te koop is in een potje bij de drogist.

 

Kom je snel langs in een van onze salons om Het Nieuwe Team te ervaren? Bekijk hier waar jouw dichtstbijzijnde salon is gevestigd.€10 Korting op kleuren!

YES! T/m 31 augustus krijg je €10 korting op kleuren! Ga jij voor een balayage, babylights of een bronde look?  Download de voucher om gebruik te maken van deze actie.

Loading
Paaseieren zoeken
met leuke kado's
We hebben allemaal paaseieren in onze website verstopt. Achter alle paaseieren zitten suuuuperleuke prijzen!
Ga jij ze vinden?
Ga op zoek!
Gevonden!
Jeeei!! Gefeliciteerd met je prijs!!!
Claim je prijs

stylinglooks comments

Stylinglooks t.w.v. €15

fusion Comments

Fusion product

SP men styling product comments

SP men styling product

Popbands Comments

Set Popbands

Kleurmenu Comments

Kleurmenu t.w.v. €55 !

Leuke acties
nog 10 uur
Gratis Wellaplex bij een kleureffect!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
Snelle styling looks nu €15!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!

nog 10 uur
20% Studentenkorting!
Ja, Ik wil deze actie!
Loading
  • Pak deze actie en vul je gegevens in!